The Ultimate Beef Jerky

The Ultimate Beef Jerky
Ultimate Beef Jerky może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 69 kalorii. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Jeśli masz ocet balsamiczny, stek przyprawa rub, london broil roast, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Beef Jerky, Wołowina W Stylu Kowbojskim, Beef Jerky, oraz Beef Jerky.

Instrukcje

1
Połączyć sos sojowy, ocet balsamiczny, sos Worcestershire, płynny dym i stek przyprawy w rondlu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciekły DymCiekły Dym
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
Przyprawa Do StekówPrzyprawa Do Steków
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia.
3
Zalać marynatą do szklanej lub plastikowej miski i dodać plastry mięsa. Wymieszać do pokrycia, a następnie przykryć i przechowywać w lodówce do 2 dni. Obracać lub mieszać od czasu do czasu marynować mięso równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Rozgrzej piekarnik do 175 stopni F (80 stopni C). Ułóż paski wołowiny na stojaku z drutu ustawionym na blasze do pieczenia. Jeśli chcesz, możesz posypać trochę więcej przypraw do steków w tym momencie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do StekówPrzyprawa Do Steków
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Piec przez 60 do 90 minut w nagrzanym piekarniku, do wyschnięcia, ale nadal giętki. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia11
Magazyn