Thai Chicken Wraps
Przepis Thai Chicken Wraps może zaspokoić Azjatyckie pragnienie w około 21 minut. To danie główne ma 427 kalorii, 41g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka ogórka, sos orzechowy satay, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tajskie Okłady "Kurczak", Thai Chicken Wraps, oraz Thai Chicken Wraps dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej patelnię grillową na dużym ogniu. Piersi kurczaka natrzeć olejem, posypać solą i pieprzem.
Dodać kurczaka na patelnię i zmniejszyć ogień do średniego. Gotować 6 minut z każdej strony (w zależności od grubości mięsa) lub aż gotowane przez.
Wyjąć z patelni, odstawić na 5 minut i pokroić po przekątnej na kawałki.
Połącz plastry ogórka i posiekaną kolendrę w misce.
Złóż okłady, zanim będziesz gotowy do podania.
Podgrzej patelnię nonstick na średnim ogniu i podgrzej tortille 15-20 sekund z każdej strony.
Na każdej tortilli rozprowadzić 1 łyżkę sosu satay. Na wierzchu kromki kurczaka i 1/4 mieszanki ogórka.
Złożyć po bokach tortille i podawać natychmiast.
Polecane wino: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Gewurztraminer, Chenin Blanc i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Domaines Schlumberger Les Princes Abbes Gewurztraminer. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
![Domaines Schlumberger Les Princes Abbes Gewurztraminer]()
Domaines Schlumberger Les Princes Abbes Gewurztraminer
Prawdopodobnie najsłynniejsze wino Alzacji, Traminer przyszedł do nas z północy Włoch i pochodzi z XVI wieku. Gewurztraminer (dosłownie pikantny lub piżmowy Traminer) to wybór najbardziej pachnących Traminerów i stał się znany jako Gewurztraminer w 1950 roku. Jasnożółty z wyraźnymi refleksami. Wino ma młodzieńczą jakość. Nos jest wyrazisty i ujawnia kwiatową dominantę róży, piwonii. Lekko kandyzowany, dostrzega się egzotyczne owoce, liczi, a po napowietrzeniu odkrywa się nuty imbiru i nutę mentolu. Nos wykazuje piękną typiczność, bez ekstrawagancji, ale z precyzją. Początek w ustach jest obszerny i miękki, energiczny; rozwija się na medium z orzeźwiającą szybkością. Te same smaki egzotycznych owoców, imbiru i kwiatów róży postrzegane w nosie, z lekkim odrobiną goryczy na finiszu. Połącz z przyprawioną i aromatyczną kuchnią, taką jak kuchnia azjatycka/fusion, peruwiańskie ceviche i potrawy z elementami przyprawowymi i owocowymi.