Tennessee Burger z bourbonem i sosem BBQ
Tennessee Burger z bourbonem i sosem BBQ wymaga około 44 minuty od początku do końca. Na 3,41 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 471 kalorii. Mieszanka sos worcestershire, bułki hamburger chleb, miód, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Klonowy Burger Burger z sosem musztardowym z boczku, Klonowy Burger Burger z sosem musztardowym z boczku, oraz Przepis Na Sos Barbecue Tennessee Whiskey dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż chrupiące.
Dodać olej i cebulę do kapiących na patelni; gotować 15 minut lub aż cebula jest rumiane i bardzo miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj 3 łyżki bourbona, ocet i 1/4 łyżeczki soli. Gotować 2 minuty lub aż płyn prawie odparuje, stale mieszając.
Usunąć mieszaninę z patelni. Fajne 5 minut.
Pozostałe 2 łyżki bourbona, ketchupu i kolejnych 7 składników (przez cebulę w proszku) Połącz w małym rondelku. Doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż sos zgęstnieje.
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Grubo posiekać 3/4 szklanki mieszanki cebuli; wymieszać z wołowiną. Podzielić mieszaninę wołowiny na 6 równych porcji, delikatnie kształtując każdą porcję w 1/2-cala-gruby patty. Wciśnij nikiel wielkości wcięcia w środku każdego patty.
Posypać równomiernie pozostałą 1/4 łyżeczki soli.
Umieść paszteciki na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem do gotowania; grill 4 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Każdą górną i dolną połowę bułki posmarować 1 łyżką sosu.
Umieścić paszteciki na dolnych połówkach; top każdy patty z 1 plaster pomidora. Pozostałą mieszankę cebuli równomiernie podzielić na porcje. Do każdej porcji dodać 1/2 plastra boczku i górną połowę bułki.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Von Winning wygrywa Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Von Winning Wygrane Riesling
Jeśli podobał Ci się rok 2014 — a jeśli nie, musimy wysłać grupę poszukiwawczą dla Twojego serca — znajdziesz tego szczęśliwego, szczęśliwego, szczęśliwego. Mocniejszy niż w 1914, jest też bardziej suchy i bogatszy. I tak powinno być; pittance słodyczy, które Zawiera będzie rosnąć i spadać wraz ze strukturą każdego roku wina, bo to właśnie robią rozsądni winiarze. Reszta właśnie ustawiła formułę, a wino ""ma-XY-gram cukru i zat' s zat."Nie Wygrywa Riesling. To zawsze będzie teasingly dry i teasingly sweet, więc będziesz ciągle zmieniał zdanie ("czekaj, to wytrawne wino, nie, to słodkie wino, nie czekaj, to znowu wytrawne wino ... "), podczas gdy butelka opróżnia się szybciej niż można sobie wyobrazić.