Tennessee Burger z bourbonem i sosem BBQ

Tennessee Burger z bourbonem i sosem BBQ
Tennessee Burger z bourbonem i sosem BBQ wymaga około 44 minuty od początku do końca. Na 3,41 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 471 kalorii. Mieszanka sos worcestershire, bułki hamburger chleb, miód, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Klonowy Burger Burger z sosem musztardowym z boczku, Klonowy Burger Burger z sosem musztardowym z boczku, oraz Przepis Na Sos Barbecue Tennessee Whiskey dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Usuń boczek z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać olej i cebulę do kapiących na patelni; gotować 15 minut lub aż cebula jest rumiane i bardzo miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj 3 łyżki bourbona, ocet i 1/4 łyżeczki soli. Gotować 2 minuty lub aż płyn prawie odparuje, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
5
Usunąć mieszaninę z patelni. Fajne 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Pozostałe 2 łyżki bourbona, ketchupu i kolejnych 7 składników (przez cebulę w proszku) Połącz w małym rondelku. Doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż sos zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Zdjąć z ognia.
8
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Grubo posiekać 3/4 szklanki mieszanki cebuli; wymieszać z wołowiną. Podzielić mieszaninę wołowiny na 6 równych porcji, delikatnie kształtując każdą porcję w 1/2-cala-gruby patty. Wciśnij nikiel wielkości wcięcia w środku każdego patty.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
10
Posypać równomiernie pozostałą 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
11
Umieść paszteciki na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem do gotowania; grill 4 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
12
Każdą górną i dolną połowę bułki posmarować 1 łyżką sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
13
Umieścić paszteciki na dolnych połówkach; top każdy patty z 1 plaster pomidora. Pozostałą mieszankę cebuli równomiernie podzielić na porcje. Do każdej porcji dodać 1/2 plastra boczku i górną połowę bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
TrudnośćTwardy
Gotowe W44 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn