Tarta Ze Szparagami
Tarta szparagowa to bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 91 kalorii, 9g białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką pieprz, ser szwajcarski, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest dobre. Spróbuj Tarta Ze Szparagami, Tarta Ze Szparagami, oraz Tarta Ze Szparagami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Naciśnij Grecki Piecrust proszku do pieczenia w 10-calowym naczyniu quiche pokrytym sprayem do gotowania.
Połączyć jajka i białka w średniej misce; ubić dobrze trzepaczką.
Pędzel 2 łyżki mieszanki jaj na skorupie; odstawić pozostałą mieszaninę jaj na bok.
Piec w temperaturze 375 przez 7 minut; ostudzić na stojaku z drutu.
Snap off twarde końce szparagów; usunąć łuski z nożem lub obieraczką do warzyw, w razie potrzeby.
Pokroić szparagi na 5-calowe kawałki. Szparagi na parze, pokryte, 5 minut lub do miękkości. Spłucz pod zimną wodą.
Dobrze odcedzić; odstawić.
Dodaj odtłuszczone mleko i pozostałe składniki do pozostałej mieszaniny jaj w misce, i dobrze ubić.
Wlać masę jajeczną do przygotowanej Skórki. Ułóż szparagi na parze spokelike w mieszaninie jaj, naprzemiennie łodygi i końcówki.
Piec tartę w temperaturze 375 przez 35 minut lub aż nóż włożony blisko środka tarty wyjdzie czysty.