Tarta Z Twarogiem Cytrynowym
Tarta z twarogiem cytrynowym to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 474 kalorie, 5G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól, sól, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jasna tarta z twarogiem cytrynowym, Tarta z twarogiem cytrynowym z oliwą z oliwek, oraz Tarta Z Twarogiem Cytrynowym Meyer dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło i cukier wymieszać w misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek, aż zostaną po prostu połączone.
Dodaj wanilię. W średniej misce przesiać mąkę i sól, a następnie dodać je do mieszaniny masła i cukru.
Mieszaj na małej prędkości, aż ciasto zacznie się łączyć. Zrzucić na powierzchnię posypaną mąką i uformować w płaski dysk. Naciśnij ciasto do 10-calowej okrągłej lub 9-calowej kwadratowej fałszywie dolnej patelni do ciasta, upewniając się, że gotowa krawędź jest płaska. Wyluzuj, aż się uspokoisz.
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Masło 1 strona kwadratu z folii aluminiowej, aby zmieścić się wewnątrz schłodzonej tarty i umieścić go, z masłem w dół, na cieście. Napełnij fasolą lub ryżem.
Zdjąć folię i fasolę, nakłuć tartę na całej powierzchni palcami widelca, i piec ponownie przez 20 do 25 minut więcej, lub do lekko rumiane. Pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Skórkę z cytryn Usuń za pomocą obieraczki do warzyw lub zetera, uważając, aby uniknąć białego pestki. Wyciśnij cytryny, aby zrobić 1/2 szklanki soku i odstaw sok na bok.
Włożyć skórkę do robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze.
Dodać cukier i proces przez 2 do 3 minut, aż skórka jest bardzo drobno mielone. W misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek masło utrzeć w śmietanie z cukrem i skórką z cytryny.
Dodać jajka, po jednym na raz, a następnie dodać sok z cytryny i sól.
Wlać mieszaninę do rondla 2-quart i gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż zgęstnieje, około 10 minut. Twarożek cytrynowy zagęści się w temperaturze około 175 stopni F lub tuż poniżej gotowanego na wolnym ogniu.
Napełnić skorupę tarty ciepłym twarogiem cytrynowym i pozostawić do Ustawienia w temperaturze pokojowej.