Tarta Portobello z zielenią wiosenną i limonkowym winegretem balsamicznym
Tarta Portobello z zielenią wiosenną i limonkowym winegretem balsamicznym wymaga ok. 3 godziny od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 101 g tłuszczu, oraz w sumie 1292 kalorii. Na 5,26 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka baby greens, masło klarowane, pomidory i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wiosenne Warzywa Z Balsamicznym Estragonem Vinaigrette, Wiosenne warzywa z melasą Vinaigrette, oraz Wiosenne warzywa z pomarańczą-koper włoski Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyciśnij sok z limonki (z teraz schłodzonej limonki) przez otwór zasilający uruchomionego blendera. Gdy blender nadal działa, dodaj ocet, syrop kukurydziany, szalotkę i rozmaryn, 1 na raz, i wlej olej powoli stałym strumieniem do mieszaniny octu bardzo powoli do emulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
1 Truskawka Bez łuski
Szyjki Z Kurczaka
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wyjąć do pojemnika i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1
Tear zieleni na kawałki wielkości ukąszenia, i usunąć łodygi, Jeśli za pomocą rukoli. (Upewnij się, że zielenie nie jest już mokre od płukania.) Zieleninę wrzucić z parmezanem, doprawić solą i pieprzem, do smaku i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sos Pomidorowy Hunt's®
Piersi Z Kurczaka Z Rożna
Zieloni
1
Rozgrzać klarowane masło na średnim ogniu w dużej patelni saute.
Dodaj cebulę i gotuj przez około 15 minut, aż będzie przezroczysta i zacznie karmelizować, następnie dodaj portobellos i białe grzyby do cebuli. Gotuj przez kolejne 10 minut, a następnie zmniejsz ogień do niskiego poziomu i dodaj pomidory, szczypiorek, sól i pieprz, i pozwól smakom się zintegrować.
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
20 Cienkich Plastrów Cukinii
8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Rozwałkuj ciasto z ciasta francuskiego i za pomocą 4-calowego noża do kółek (zwanego kutrem do ciastek) Wytnij 8 rund ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Francuskie
Prażone Orzeszki Ziemne, Bez Skórki
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą Perłą
3
Na lekko wysmarowanej blasze ułożyć 4 rund ciasta. Używając 3-calowego koła lub krajalnicy do ciastek, Wytnij koncentryczne koło w środku pozostałych 4-calowych rund ciasta, aby utworzyć 1/2-calowy szeroki krąg ciasta. Te 1/2-calowe kręgi ciasta mają być używane bez 3-calowych kawałków od środka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone Orzeszki Ziemne, Bez Skórki
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Umieść 1 z tych kółek ciasta o szerokości 1/2 cala na każdej z rund już na blasze do pieczenia, dopasowując krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Myj jajko pędzlem na powierzchni każdego z sparowanych kółek ciasta i rund. Następnie użyj widelca, aby przebić ciasto na całym obwodzie (to znaczy przez każdy okrąg ciasta i do towarzyszącej mu rundy pod nim).
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
6
Umieścić w piekarniku i piec na złoty kolor, o 6 do 8 protokół. Centrum każdego z nich wzrośnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
Wyjąć skorupki ciasta z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Ciasto Na Ciasto, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
8
Korzystając z końcówki noża do masła, przebić się przez wzniesioną środkową część każdej skorupy ciasta, aby utworzyć Krater. Łyżka trochę mieszanki grzybów do każdego z tych kraterów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Ciasto Na Ciasto, Opcjonalnie
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do Masła
9
Na wierzchu każdej tarty ułożyć trochę zieleni i skropić limonkowym winegretem balsamicznym.