Gruszka Frangipan Tart może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 515 kalorii. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wody lodowej, masła, skrobi kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Tarta Gruszkowa, Tarta Gruszkowa, oraz Tarta Gruszkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pulse pierwsze 3 składniki w robocie kuchennym, aż mieszanina jest kruchy. Powoli dodaj lodowatą wodę przez zsyp żywności, pulsując, aż mieszanina utworzy kulkę. Spłaszczyć ciasto do płyty 6"; owinąć w folię i schłodzić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
Takie Jak Sery Do Tacos
2
Migdały przetwarzać w robocie kuchennym, aż zostaną drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
3
Połączyć migdały, 1/2 szklanki cukru i 2 łyżki mąki w małej misce; odstawić.
Połączyć wino, 2 szklanki wody,1 szklanka cukru i wanilii w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
9
Dodać gruszki i dusić 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
10
Zdjąć z ognia. Gruszki schłodzić całkowicie w płynie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
11
Wyjąć gruszki i osuszyć. Rezerwa 1 szklanka płynu kłusowniczego.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
12
Pokrój gruszki na pół pionowo, usuń rdzenie i pokrój gruszki w podłużne plastry o grubości 1/4", utrzymując nienaruszone końce łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
13
Rozprowadzić mieszaninę migdałów do pieczonej skorupy tartej. Ułóż pokrojone połówki gruszki na mieszance migdałów, łodyga kończy się w kierunku środka. Fan gruszki lekko.
Połącz reserved 1 szklankę płynu kłusowniczego i skrobi kukurydzianej w małym rondlu, mieszając, aż będzie gładka. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje. Gotować 1 minutę, stale mieszając.