Tarta Brzoskwiniowa Freestyle
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 43 kalorie. Ten przepis służy 40 i kosztuje 13 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś chłodną bitą polewę, cukier, brzoskwinie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Tarta Owocowa Freestyle, Tarta Jabłkowa Freestyle, oraz Freestyle Śliwkowa lub owocowa tarta.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Rozwiń ciasto crust na pokrytej folią blachy do pieczenia spryskane sprayem do gotowania.
Połącz cukier i cynamon; wymieszaj 1 łyżkę. z twarogiem.
Rozłóż na skorupie w ciągu 2 cali od krawędzi.
Rezerwa 1 Łyżka. pozostałej mieszaniny cukru. Brzoskwinie wrzucić z pozostałą mieszaniną cukru; łyżka na mieszaninie serek. Wchodzisz krawędzi skorupy nad brzoskwinie, pozostawiając centrum odkryte; posypać zarezerwowaną mieszaninę cukru.
Piec 25 min. albo aż skórka będzie złotobrązowa, a soki owocowe będą bąbelkowe. Lekko ostudzić przed wyjęciem tarty z blachy do pieczenia.
Podawać z chłodnym batem.