Tania Pizza wegetariańska

Tania Pizza wegetariańska
Przepis Cheap-as-chips veggie pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 40 minut. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz karton passata, gałkę muszkatołową, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 165 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 52%. Podobne przepisy to Chipsy Wegetariańskie, Pieczone Chipsy Wegetariańskie, oraz Pieczone chipsy Wegetariańskie z curry jogurt Dip.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do tak wysokiej, jak będzie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Rozłóż 1-2 łyżki passaty na każdym płaskim chlebie. Wyciśnij ze szpinaku jak najwięcej wody (zapobiegnie to rozmoknięciu pizzy), a następnie rozlej na wierzchu, pozostawiając szczelinę w środku. Czosnek i mozzarellę podzielić między pizze, przyprawy obficie jak iść.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
FlatbreadFlatbread
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
PassataPassata
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
3
Prawdopodobnie będziesz mógł upiec tylko 2 pizze na raz. Więc umieścić 2 na blasze do pieczenia, ostrożnie rozbić jajko w środku każdego, i doprawić gałką muszkatołową i trochę bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Piec przez 7 minut, aż ser się stopi i jajko jest gotowane według własnych upodobań.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Powtórz z pozostałymi pizzami i składnikami.
6
Podawać, przyozdobione odrobiną bazylii i parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
7
Pokroić w plasterki i podzielić między wszystkich.

Polecane wino: Sangiovese, Wino Barbera, Shiraz

Pizzan w menu? Spróbuj sparować z Sangiovese, Barbera Wine i Shiraz. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagała czerwonego wina z pewną kwasowością, taką jak barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz iść odważniej z syrah. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia4
Magazyn