Tamales Meksykański

Tamales Meksykański
Przepis meksykański Tamales jest gotowy w około 1 godzinę i 5 minut i jest zdecydowanie niesamowite bez glutenu i bez nabiału opcja dla miłośników meksykańskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 9% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś pietruszkę, grubo zmielony pieprz, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Meksykański Słodki Przepis Tamales, Ser z pieczonym Chile Tamales: Tamales de Queso con Rajas, oraz Tamales Santafereños o Bogotános (Region Santa Fe Tamales) podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zanurzyć łuski w wodzie; przykryć. Moczyć na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
2
Wymieszaj mąkę i wodę, aby utworzyć ciasto; przykryj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
3
Odstawić na 30 minut. W dużej misce ubić smalec i sól, aż mieszanina będzie przypominać ubite białka (około 6 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
SmalecSmalec
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
4
Dodaj ciasto 2 łyżki na raz, bijąc stale.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone
5
Na dużej patelni gotować wieprzowinę, cebulę i czosnek na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
6
Dodaj pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 25 minut. Lekko chłodne.
7
Pat łuski suszyć papierowymi ręcznikami i rozprowadzić około 2 łyżki ciasta(1/8-do 1/16-in. gruby) na każdym, pozostawiając 1-w. granica. Wierzch z 1 łyżką nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
8
Kręć. Krawat na środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
9
Umieść pionowo, złożony koniec w dół, w holenderskim piekarniku ze stojakiem parowym lub odporną na piekarnik odwróconą płytą na dole.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
Na ImprezyNa Imprezy
10
Dodaj 1 szklankę wody lub bulionu z kurczaka. Doprowadzić do wrzenia; przykryć i parować przez 45 minut, dodając wodę w razie potrzeby. Po zakończeniu łuska powinna łatwo odkleić się z ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia16
Magazyn