Tajskie Kubki Z Kapustą Wołową

Tajskie Kubki Z Kapustą Wołową
Tajskie kubki z kapustą wołową to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 323 kalorie. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, kolendrę, sos rybny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%. Podobne przepisy to Tajskie Okłady Z Kapusty Wołowej, Tajska marynowana Sałatka z kapusty wołowej z ciepłą szalotką Vinaigrette, oraz Zapiekanka Z Kapusty Wołowej (Leniwe Bułeczki Z Kapustą) - Bezmleczna.

Instrukcje

1
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodaj 2 łyżeczki oleju do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Dodać imbir i czosnek; gotować 1 minutę, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
4
Dodać wołowinę; gotować 5 minut lub aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
5
Pozostałe 1/2 łyżeczki oleju, cukier i kolejne 4 składniki (przez pieprz) wymieszać w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodaj mieszaninę wołowiny, cebula, i kolendra; wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
7
Na każdym z 4 talerzy umieścić po 2 liście kapusty; mieszaninę wołową podzielić równomiernie między liście. Top każdej porcji z 1 1/2 łyżeczki orzeszków ziemnych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
TrudnośćŚredni
Gotowe W27 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn