Tajski Makaron Orzechowy Z Groszkiem Snap

Tajski Makaron Orzechowy Z Groszkiem Snap
Przepis tajski makaron orzechowy z groszkiem jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników azjatyckiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. Na 1,64 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Mieszanka sosu sojowego, groszek śnieżny, szpinak linguine i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Makaron Orzechowy Z Groszkiem I Kapustą, Pieczony bakłażan po tajsku i groszek z sosem kokosowo-orzechowym, oraz Makaron sezamowy z krewetkami i groszkiem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn