Tajska Zupa Imbirowa

Tajska zupa imbirowa może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 411 kalorii, 16G białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś połówki piersi kurczaka, zieloną cebulę, korzeń imbiru i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Azjatyckie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Spróbuj Tom Kha Gai (Tajska Zupa Imbirowa Z Kurczaka), Ryż Szafranowo-Imbirowy Z Tajską Czerwoną Zupą Curry, oraz Extra Sticky Thai BBQ żeberka w / Peanut BBQ sos + Sweet Thai Ginger Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać mleko kokosowe i wodę do rondla i doprowadzić do wrzenia.
Dodać paski kurczaka i zmniejszyć ogień do średniej. Gotować na wolnym ogniu przez około 3 minuty, aż kurczak zostanie ugotowany. Wymieszać z imbirem, sosem rybnym i sokiem z limonki.
Posypać zieloną cebulę i kolendrę, i służyć.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Tajski można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, wino. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
![Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Wino]()
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Wino
To piękne wino jest cudownie spójne rocznik po roczniku. Otrzymujemy najwyższej jakości owoce Chenin Blanc z rancza Wilsona w Clarksburgu, co pozwala nam produkować wyraziste, dopracowane i pyszne wino. Na początku Zawirowania aromaty białej gruszki, ananasa i banana wyrastają do przodu ze szklanki. Na podniebieniu wino jest orzeźwiające smakami dojrzałej mandarynki i brzoskwiń. Odczucia w ustach są żywe, ale bogate i mają subtelną kremowość. Fermentacja w 100% ze stali nierdzewnej gwarantuje świeżość owoców, które fani tego wina docenili przez lata. To kwintesencja letniego napoju i idealne wino do połączenia ze świeżymi ostrygami!