Tajska Sałatka Wieprzowa
Tajska Sałatka wieprzowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,03 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 20g białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz liście mięty, ocet ryżowy, ogórek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wieprzowina Larb (tajska Sałatka z wieprzowiną, ziołami, Chili i tostami ryżowymi w proszku), Tajska Sałatka Wieprzowa, oraz Tajska Sałatka Wieprzowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wieprzowinę przerabiamy w maszynce, aż grubo posiekamy.
Podsmaż wieprzowinę na dużej patelni pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu 8 do 10 minut lub aż mięso kruszy się i nie jest już różowy.
Połącz wieprzowinę, kolendrę i kolejne 7 składników.
Wymieszaj ocet, sos sojowy i oliwę z oliwek.
Mżawka nad slaw, podrzucając do płaszcza. Top z mieszanką wieprzową; podawać z plastrami ogórka i, w razie potrzeby, ryżem.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: sos rybny znajduje się na rynkach azjatyckich i dużych supermarketach.