Tagliatelle ze świeżym Pesto kukurydzianym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 486 kalorii, 15g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka parmezanu plus dodatkowe, tagliatelle, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Tagliatelle ze świeżym Pesto kukurydzianym, Makaron z kolendrą Jalapeño Pesto, świeża kukurydza i pomidory, oraz Tagliatelle z Pesto z kolendry.
Instrukcje
1
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry i brązowy, często mieszając. Używając łyżki szczelinowej, przenieś do ręczników papierowych, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Dodaj kukurydzę, czosnek, 1 1/4 łyżeczki grubej soli, i 3/4 łyżeczka pieprzu do kapieli na patelni. Sauté na średnim ogniu, aż kukurydza jest po prostu miękkie, ale nie Brązowy, o 4 protokół.
Dodaj 1/2 szklanki parmezanu i orzeszków piniowych. Podczas pracy maszyny dodaj oliwę z oliwek przez rurkę zasilającą i zmiksuj, aż pesto będzie prawie gładkie. Odstawić pesto na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
Sos Pomidorowy Hunt's®
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
6
Gotuj makaron w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie miękki, ale nadal twardy do ugryzienia, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
7
Odcedzić, zastrzegając 1 1/2 szklanki płynu do gotowania makaronu. Powrót makaron do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
8
Dodaj pesto kukurydziane, zastrzeżone ziarna kukurydzy i 1/2 szklanki liści bazylii. Wrzucić mieszaninę makaronu na średnim ogniu, aż do ogrzania przez, dodając zastrzeżone makaron gotowania cieczy przez 1/4 cupfuls do cienkiej do pożądanej konsystencji, 2 do 3 protokół. Doprawiamy makaron do smaku solą i pieprzem.