Arctic Garden Studio

Arctic Garden Studio
Arctic Garden Studio może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $9.25 za porcję, ten przepis okładki 72% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 144g białka, 200 g tłuszczu, oraz w sumie 4383 kalorii. Ten przepis służy 3. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka wody, czekolada-glazura masło orzechowe, gładkie masło orzechowe, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać orzeszki ziemne można śledzić to danie główne z Babeczki bananowe z masłem orzechowym z bitą czekoladą Ganache z masłem orzechowym jako deser. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Muffinki jagodowe Arctic Garden, Studio, Piec Bertazzoni i lasagne babci, oraz Pomoc kuchenna lunch w naszym Studio & szwajcarski lukier bezowy.

Instrukcje

1
Przez dwa lata obiecywałam Davidowi, że zrobię mu tort urodzinowy domowej roboty. Pierwszy rok był kwestią logistyki i po prostu nie miałem gdzie go upiec, więc kupiłem idealnie dobre ciasto z piekarni w Victorii i obiecałem, że później zrobię "prawdziwe" ciasto. Cóż, do marca ubiegłego roku (miesiąc jego urodzin) jeszcze nie zrobiłam jego tortu z poprzedniego roku. Więc wiedziałem, że będę musiał zrobić jeden na pewno. Potem nastąpiła Katastrofa, ciasto, które wybrał, było totalną porażką. Chciał te czekoladowe ciastka ze stopioną lawą. Cóż, właściwie chciał ciasto, które robiła jego matka, ale to już inna historia na kolejny post. W każdym razie... ciasta lava były problematyczne, ponieważ powinieneś poczekać, aż stwardnieją w lodówce, zanim je upieczesz i dobrze...Torty urodzinowe Davida były wielkim, ponurym bałaganem! Wygląda na to, że wiszę mu teraz dwa torty urodzinowe, a jeśli się nie dostanę, trzy w marcu. Kiedy jeden z moich współpracowników przyniósł ciasto czekoladowe z masłem orzechowym, które jego dziewczyna zrobiła na przyjęcie w pracy, wiedziałem, że będzie to idealne ciasto na jeden z urodzinowych tortów Davida. Dał znać swojej dziewczynie, a ona skierowała mnie do Smitten Kitchen po przepis. W miniony weekend upiekłam ciasta i jak wszyscy ostrzegali były niesamowicie miękkie. Wiedziałam też, że prawdopodobnie nie jesteśmy w wersji 3-warstwowej, więc zrobiłam tylko dwie warstwy i kilka babeczek. Owinęłam je w plastik i włożyłam do zamrażarki. Ostatniej nocy, kiedy wróciłam z pracy, zrobiłam lukier. Po obiedzie wyjąłem ciasta z zamrażarki i rozłożyłem lukier. Wydawało się, że to działa naprawdę dobrze, ponieważ nie miałem żadnych problemów z okruchami, o których inni wspominali. Jedynym problemem, jaki miałem, jest to, że kiedy lukier był na naprawdę chcieliśmy zjeść to ciasto. Ledwo udało mi się zrobić zdjęcie. Więc pominęliśmy ganache. Gdybym brał to ciasto gdzieś, gdzie prawdopodobnie użyłbym trochę ganache do dekoracji, ale nie tak bardzo, jak czekoladowy Post z masłem orzechowym na Smitten Kitchen. Chociaż jest to piękne zdjęcie, to ciasto jest naprawdę bogate bez ganache i myślę, że to może być po prostu na górze dla nas. Więc, w końcu myślę, że mam jeden tort urodzinowy, jeden na wynos! Wszystkiego Najlepszego David! Dzięki za cierpliwość!Czekoladowe Ciastko Z Masłem Orzechowym Z Rozkochanej Kuchni
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Sprawia, że 8-calowy tort trójwarstwowy; służy 12 do 162 szklanki mąki uniwersalnej2 1/2 szklanki cukru3 / 4 szklanki niesłodzone kakao w proszku, najlepiej Holenderski proces2 łyżeczki soda1 łyżeczka soli1 szklanka neutralnego oleju roślinnego, takiego jak rzepak, soja lub mieszanka warzywna1 szklanka kwaśnego śmietany1 1/2 szklanki wody2 łyżki destylowanego białego octu1 łyżeczka ekstraktu waniliowego2 jajek1 / 2 szklanki grubo posiekanych orzeszków ziemnych kruche
Składniki, których będziesz potrzebować
Niesłodzone Kakao W ProszkuNiesłodzone Kakao W Proszku
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło DNA i boki trzech 8-calowych okrągłych cakepans. Wyłożyć dno każdej patelni okrągłą warstwą papieru pergaminowego lub woskowanego i posmarować papier masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Mąkę, cukier, kakao w proszku, soda oczyszczona i sól przesiać do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Trzepaczka, aby dobrze je połączyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
Dodać olej i kwaśną śmietanę i ubijać, aby zmiksować. Stopniowo beat w wodzie. Zmiksować w occie i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
7
Ubij jajka i ubijaj, aż dobrze się wymieszają. Zeskrobać po bokach miski i upewnij się, że ciasto jest dobrze wymieszane. Podzielić na 3 przygotowane Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Piec przez 30 do 35 minut, lub do testera ciasta lub drewnianej wykałaczki włożonej do środka wychodzi prawie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Ostudzić patelnie na około 20 minut. Odwróć na stojaki z drutu, ostrożnie odklej papierowe wkładki i pozostaw do całkowitego ostygnięcia. (Uwaga Deb: te ciasta są bardzo, bardzo miękkie. Znalazłem je o wiele łatwiejsze do pracy po ujędrnieniu ich w zamrażarce na 30 minut. Rozmrażają się szybko po złożeniu. Będziesz zadowolony, że to zrobiłeś, zaufaj mi.)
10
Aby zmrozić ciasto, umieść jedną warstwę, płaską stronę do góry, na stojaku na ciasto lub dużym talerzu do serwowania.
11
Rozłóż 2/3 Puchar Puchar lukier masło orzechowe równomiernie na górze. Powtórz z następną warstwą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
12
Umieść ostatnią warstwę na wierzchu i zamroź wierzch i boki ciasta pozostałym lukrem. (Uwaga Deb 1: Dokonywanie okruchy płaszcz mrozu cienka warstwa, która wiąże ciemne okruchy do ciasta, więc nie pojawiają się w końcowej zewnętrznej warstwy lukierjest to świetny pomysł na to ciasto, lub dowolny z ciemnym ciastem i jaśniejszym lukrem. Po maskowaniu ciasto, niech schłodzić przez 15 do 30 minut, aż firma, a następnie użyć pozostałej części lukier do tworzenia gładkiej powłoki końcowej. Deb Uwaga 2: Gdy ciasto jest w pełni lukier, pomaga schłodzić go ponownie i niech się jędrne. Cooler i więcej ustawić lukier masło orzechowe jest, lepszy efekt kroplówki dostaniesz od glazury masło orzechowe czekolady.)
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
13
Do dekoracji czekoladą
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
14
Masło orzechowe glazury, umieścić płytkę ciasto na dużą blachę do pieczenia złapać wszelkie kapie. Po prostu wlej glazurę na wierzch ciasta i za pomocą przesuniętej szpatułki rozprowadź ją równomiernie na wierzchu tylko do krawędzi, aby spływała po bokach ciasta długimi kroplami. Przechowywać w lodówce, odkryte, przez co najmniej 30 minut, aby umożliwić glazury i lukier ustawić całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
15
Wyjąć około 1 godziny przed podaniem. Udekoruj wierzch posiekanymi kruchymi orzechami.Lukier Z Masła Orzechowego
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
16
Sprawia, że około 5 filiżanek10 uncji twarogu, w temperaturze pokojowej1 Kij (4 uncje) niesolone masło, w temperaturze pokojowej5 filiżanki cukiernicy cukier, przesiane2 / 3 szklanki gładkie masło orzechowe, najlepiej marki handlowej (ponieważ olej nie oddziela się)
Składniki, których będziesz potrzebować
Kremowe Masło OrzechoweKremowe Masło Orzechowe
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Masło NiesoloneMasło Niesolone
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
17
W dużej misce z mikserem elektrycznym, ubić Serek i masło do lekkiego i puszystego. Stopniowo dodawać cukierników cukier 1 szklanka na raz, dokładnie mieszając po każdym dodaniu i skrobanie w dół boki miski często. Nadal bić na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
18
Dodać masło orzechowe i ubić, aż dokładnie wymieszane.Polewa Czekoladowo-Orzechowa
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
19
Sprawia, że około 1 1/2 szklanek8 uncji seimsłodka czekolada, grubo posiekana3 łyżki masła orzechowego gładkie2 łyżki syropu kukurydzianego1 / 2 szklanki pół i pół
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
20
W górnej części podwójnego kotła D lub w misce ustawionej na gotującej się wodzie, połączyć czekoladę, masło orzechowe i syrop kukurydziany. Gotować, ubijając często, aż czekolada topi się i mieszanina jest gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
21
Zdjąć z ognia i ubić na pół i pół, ubijając aż będzie gładka. Używać, gdy jest jeszcze ciepły.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku

Składniki

2(może być lub przeglądać)O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym1Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło DNA i boki trzech 8-calowych okrągłych cakepans. Wyłożyć dno każdej patelni okrągłym papierem pergaminowym lub woskowanym i posmarować papieremRozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło DNA i boki trzech 8-calowych okrągłych cakepans. Wyłożyć dno każdej patelni okrągłym papierem pergaminowym lub woskowanym i posmarować papierem227Orzechy dowolne (posiekane)seimsweet chocolate, grubo posiekaneseimsweet chocolate, grubo posiekane1Średnia żółta cebula, posiekanacukier cukierniczy przesianycukier cukierniczy przesiany2(zima)lekki syrop kukurydzianylekki syrop kukurydziany283Orzechy dowolne (posiekane)serek śmietankowy, w temperaturze pokojowejserek śmietankowy, w temperaturze pokojowej2jajajaja4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipół na półpół na pół2Zdjąć z ognia i ubić na pół i pół, ubijając aż będzie gładka. Używaj, gdy jesteś jeszcze ciepłyZdjąć z ognia i ubić na pół i pół, ubijając aż będzie gładka. Używaj, gdy jesteś jeszcze ciepły1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkigrubo posiekane kruche orzeszki ziemnegrubo posiekane kruche orzeszki ziemne2Dodać masło orzechowe i ubić, aż dokładnie się zmiksujeDodać masło orzechowe i ubić, aż dokładnie się zmiksuje3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPolewa Czekoladowo-OrzechowaPolewa Czekoladowo-Orzechowa11 funt cukinii,1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1586 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimasło orzechowe gładkie, najlepiej marki handlowej (bo olej się nie rozdziela)masło orzechowe gładkie, najlepiej marki handlowej (bo olej się nie rozdziela)3(zima)masło orzechowe gładkiemasło orzechowe gładkie2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkichipsy toffi i półsłodkie chipsy czekoladowechipsy toffi i półsłodkie chipsy czekoladowe5916 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiŻółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata113Orzechy dowolne (posiekane)kij niesolonego masła, w temperaturze pokojowejkij niesolonego masła, w temperaturze pokojowej1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiniesłodzone kakao w proszku, najlepiej w procesie holenderskimniesłodzone kakao w proszku, najlepiej w procesie holenderskim11 funt cukinii,6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkineutralny olej roślinny, taki jak rzepak, soja lub mieszanka roślinnaneutralny olej roślinny, taki jak rzepak, soja lub mieszanka roślinna3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej2(zima)ocet biały destylowanyocet biały destylowany3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyod Smitten Kitchenod Smitten Kitchen
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia67
Magazyn