Recipe Stand 'N Stuff™ Breakfast Tacos jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 404 kalorie. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka zielonej cebuli, masło, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Sprawdza się jako danie główne. 30 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chicago Style Stand 'N Stuff™ Hot Dog Tacos, Chicken Suiza Stand 'N Stuff™ Tacos, oraz Stand N ' Stuff Breakfast Taco dla podobnych receptur.
Dodać mieszaninę jaj; gotować około 7 protokół, skrobanie gotowane jajka z dołu patelni od czasu do czasu, aż mieszanina jest twarde, ale nadal wilgotne. Delikatnie złożyć fasolę i zieloną cebulę, mieszając, aby połączyć.
Tortille ciepła zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Masę jajeczną podzielić równomiernie pomiędzy tortille. Top z dodatkami. W razie potrzeby udekoruj ciemnozielonymi szczytami zielonej cebuli.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Cuvaison Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.