Tacos z ryb to pescatarian danie główne. Ten przepis służy 4. Na $3.69 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 573 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 146 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jeśli masz meksykańskie oregano, zieloną cebulę, ostry sos i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć pomidory można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Jack Crevalle (Lub Inne Ryby) Tacos Z Rybami, Tacos Z Rybami, oraz KK ' s Fish Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
3
Umieść rybę w średniej wielkości naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4
Ubij razem olej, sok z limonki, ancho, jalapeno i kolendrę i zalej rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Niech marynować przez 15 do 20 minut.
6
Rybę wyjąć z marynaty na gorący grill, miąższ w dół. Grilluj rybę przez 4 minuty z pierwszej strony, a następnie odwróć na 30 sekund i usuń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
7
Pozostaw na 5 minut, a następnie płatkuj rybę widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
8
Umieść tortille na grillu i grilluj przez 20 sekund. Podziel rybę między tortille i udekoruj dowolnymi lub wszystkimi dodatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
9
Rozgrzej grill lub użyj bocznych palników grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
10
Rozgrzać olej w średnim rondlu, dodać cebulę i czosnek i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
11
Dodaj pomidory, serrano i jalapeno i gotować, aż pomidory będą miękkie, o 15 do 20 protokół. Przecedzić mieszaninę za pomocą ręcznego blendera zanurzeniowego, aż będzie gładka i gotować przez dodatkowe 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender Zanurzeniowy
12
Dodaj ostry sos, oregano, kolendra i sok z limonki i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Truskawka Bez łuski
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Anne Amie Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.