Tacos rybne z jicama-kolendra Coleslaw
Tacos z rybami z jicama-Coleslaw Cilantro może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 471 kalorii. Na $5.7 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jest to drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Mieszanka oleju canolan, tortille mąki, mahi-mahi, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Czerwone Winogrona, Czarna Fasola, Kolendra, Tacos Jicama, Tacos Rybne Z Kapustą, Jicamą I Czarną Fasolą, oraz Grillowane Tacos rybne z kremową Coleslaw dla dwojga.
Instrukcje
Zetrzyj skórkę z limonki i wyciśnij sok do miary 3 łyżki.
Umieścić skórkę i sok w 1-galon zip-top torby zamrażarki.
Dodać kminek i olej. Uszczelnij torbę i wstrząśnij, aby połączyć.
Dodaj rybę do marynaty. Zapakuj torebkę i obróć się, aby pokryć ryby. Chill kilka godzin.
Podgrzać dużą patelnię żeliwną lub nieprzywierającą na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj rybę i gotować 10 minut lub aż rumiane ze wszystkich stron.
Usuń każdy kawałek ryby z patelni po zakończeniu. (Nie przegotować.) Łamać ryby na mniejsze kawałki.
Tost tortille po obu stronach na dużej patelni na średnim ogniu, podczas gdy ryby gotuje. Przykryj tortille i utrzymaj ciepło.
Łyżka ryby do tortilli; top z jicama-kolendra Coleslaw i ognia pieczonego Tomatillo-i-Poblano Salsa.
Dekorować, w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio