Tacos al Pastor

Tacos al Pastor
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj Tacos al Pastor. Jedna porcja zawiera 323 kalorie, 28g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 24% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubi to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 26 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jeśli masz pod ręką cebulę, mielony kminek, limonki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Tacos Al Pastor (AKA Pork & Pineapple Tacos), Tacos al Pastor, oraz Tacos Al Pastor podobnych receptur.

Instrukcje

1
Namoczyć pasilla chiles i guajillo chiles w misce z gorącą wodą, aż chiles zmiękną, około 10 minut; odcedzić. Mash chiles, czosnek, proszek achiote, kminek i goździki w rondlu z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz GuajilloPieprz Guajillo
AnnattoAnnatto
Papryka ChiliPapryka Chili
GoździkiGoździki
CzosnekCzosnek
KminekKminek
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wlać ocet do patelni sosowej i doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać, aż mieszanina stanie się gęstą pastą. Doprawić solą. Pocierać pastę chilijską na plasterki wieprzowiny, układając mięso na talerzu. Przykryć i marynować w lodówce przez 8 godzin na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta ChiliPasta Chili
OcetOcet
SOSSOS
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu; gotować i mieszać marynowaną wieprzowinę i ananasa, aż wieprzowina będzie rumiana, 7 do 10 minut. Wieprzowinę podzielić na stosy dwóch tortilli kukurydzianych i podawać z cebulą, kolendrą i klinami limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortilla KukurydzianaTortilla Kukurydziana
Klin WapiennyKlin Wapienny
AnanasAnanas
KolendraKolendra
CebulaCebula
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia27
Magazyn