Tabbouleh cytryna i pietruszka

Tabbouleh cytryna i pietruszka
Lemon & parsley tabbouleh to danie główne ze Środkowego Wschodu. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 576 kalorii, 33g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Na 5,78 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Mieszanka zakonserwowanych cytryn, kostka bulionu warzywnego, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 86%. Podobne przepisy to Pietruszka Tabbouleh, Granat - Pietruszka Tabbouleh, oraz Cytryna i świeże zioła Tabbouleh.

Instrukcje

1
W żaroodpornej misce z pokruszoną kostką bulionu i czosnkiem umieść pszenicę lub kuskus, zalej wrzącą wodą do przykrycia, a następnie odstaw na 30 minut na bulghar lub 10 minut na kuskus.
Składniki, których będziesz potrzebować
PszenicaPszenica
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża MiętaPosiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Jeśli używasz pszenicy bulghar, dokładnie odcedzić, lub puchnąć kuskus widelcem. Pozostałe składniki wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża MiętaPosiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
PszenicaPszenica
3
Serwować, chill aż potrzebne, lub zobaczyć sugestie, prawo.
4
Aby zrobić z kozim serem, wymieszać pokruszony kozi ser i dużą szczyptę płatków chilli z dużą ilością czarnego pieprzu. Podzielić na miski i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
Ser KoziSer Kozi
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Aby zrobić z grillowanym halloumi, podgrzej 1 łyżkę oleju w patelni nieprzywierającej. Grubo pokroić ser halloumi i smażyć na dużym ogniu przez 2-3 min z każdej strony, lub aż zmięknie i złocisty. Drobno posiekać małe zakonserwowane cytryny do sałatki. Podziel miski. Top z plasterkami sera i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna KonserwowanaCytryna Konserwowana
Kilka świeżych Liści MiętyKilka świeżych Liści Mięty
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćNormalny
Gotowe W16 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Magazyn