Nigdy nie można mieć zbyt wiele middl Wschodniej receptur, więc dać Tabbouleh spróbować. Na 1,53 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja zawiera 192 kalorie, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, mielony kminek, pietruszka z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 86%. Podobne przepisy to Tabbouleh, Tabbouleh, oraz Tex-Mex Tabbouleh.
Instrukcje
1
Włożyć bulgur do dużej miski i zalać gorącą wodą. Przykryć naczyniem lub folią i odstawić na około 30 do 45 minut, aby ponownie nawodnić.
Odcedzić w sitku, naciskając tylną drewnianą łyżką, aby wycisnąć jak najwięcej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
3
W misce do mieszania połączyć pomidory, cebulę, ogórek, pietruszkę i miętę. Wrzucić sałatkę dobrze do włączenia składników; doprawić kminkiem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1-1/2 Uncji Gin
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
20 Cienkich Plastrów Cukinii
¼ łyżeczki Oregano
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Majonez Do Wiązania
4
Dodać bulgur; zwilżyć sokiem z cytryny i oliwą z oliwek. Złóż wszystko razem, aby włączyć składniki. Smak poprawi się, jeśli tabbouleh siedzi przez kilka godzin.