Słodkie i lepkie żeberka
Need a dairy free main course? Słodkie i lepkie żeberka może być spektakularny przepis, aby spróbować. Na 6,66 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 893 kalorie, 87g białka, oraz 53g tłuszczu. Ten przepis służy 15. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 54 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sosu żurawinowego, sok z limonki, sos chili i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 godzin i 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 93%. Podobne przepisy to Słodkie i lepkie żeberka, Sweet & Hot Sticky Żeberka, oraz Słodkie Lepkie Żeberka Wieprzowe.
Instrukcje
Umieścić wszystkie składniki w dużej torbie zamrażarki i dobrze wymieszać. Zamknij worek i umieść go na naczyniu, aby mógł leżeć płasko.
Przenieść torebkę do lodówki i pozostawić na noc do marynowania.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (180 stopni C).
Wyjąć żeberka z lodówki i przenieść je z worka zamrażarki do pieczenia i przykryć luźno folią aluminiową.
Przełożyć palnik do piekarnika. Gotować żeberka w piekarniku przez 1 godzinę, odwracając je po 30 minutach.
Podnieść temperaturę piekarnika do 400 stopni F (200 stopni C) i wyjąć folię z puszki do pieczenia. Gotować przez kolejne 15 do 30 minut, lub aż żeberka są lepkie i gotowane przez.
Aby służyć, umieść żeberka na dużym talerzu.