Słodka Skórka Cukrowa
Sweet Sugar Crust is a Wegetariańskie crust. Jedna porcja zawiera 304 kalorie, 5G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz sodę oczyszczoną, cukier, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Rozjaśniony słodki placek ziemniaczany ze słodką i słoną skórką z orzechów pekan (bezglutenowy, niskowęglowodanowy!), Bez Cukru, Bez Tłuszczu Zdrowa Skórka Z Ciasta, oraz Sugar & Spice Pie Crust Cookies.
Instrukcje
W misce robota kuchennego wyposażonego w metalowe ostrze, pulsuj mąkę, cukier, sodę oczyszczoną i sól, aż połączą się.
Dodać masło i pulsować, aż ciasto po prostu zacznie się zlepiać.
Dodaj jajko i wanilię i kontynuuj proces, aż ciasto połączy się w kulkę. W razie potrzeby zeskrobać boki miski. Kształt do dysku, przykryć folią i przechowywać w lodówce co najmniej 20 minut lub do firmy.
Upiec skórkę w nagrzanym piekarniku 350 F do uzyskania złotego koloru lub zgodnie z instrukcjami dotyczącymi ciasta.