Sól Cytrynowa Marynowana Polędwica Wieprzowa

Sól Cytrynowa Marynowana Polędwica Wieprzowa
Sól cytrynowa marynowana Polędwica wieprzowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 190g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 1477 kalorii. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 9,26 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masła, sól, polędwiczki wieprzowe, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć jabłka można śledzić to danie główne z Gorące Karmelowe Jabłka jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Polędwiczki wieprzowe marynowane w czosnku, cytrynie i Oregano z sałatką grecką, Polędwiczki Wieprzowe Marynowane, oraz Polędwiczki Wieprzowe Marynowane.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Drobno zeskrobać cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
4
Za pomocą moździerza i tłuczku ułożyć sól i skórkę cytrynową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
5
Dodaj kilka zwojów czarnego pieprzu i 1 łyżkę oliwy z oliwek. Wymieszać, aby zmiksować. Rozetrzyj mieszaninę soli cytrynowej na całej wieprzowinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
6
W dużej patelni saute rozgrzać Pozostałe 1 łyżka oliwy z oliwek, aż gorące, ale nie palenie, dodać polędwiczki do patelni i zapiekać ze wszystkich stron, o 5 minut w sumie. (Jeśli masz małą patelnię, podsmaż 1 polędwicę na raz.) Przenieś patelnię z wieprzowiną do piekarnika i gotuj, aż termometr do mięsa odczyta 155 stopni F, około 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Wyjmij wieprzowinę z patelni i pozostaw na desce do krojenia przez około 5 minut. Polędwiczki pokroić w plastry na ukośnym ukośniku, rozpuścić na talerzu i podawać z miodem prażonym musem jabłkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Aromat Klonowy Do SmakuAromat Klonowy Do Smaku
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Jabłka obrać obieraczką do warzyw, wyjąć rdzeń i pokroić na 1-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
10
Rozgrzać patelnię średnio saute na średnim ogniu z masłem w nim. Gdy masło zacznie brązowieć, dodaj sok z cytryny i gotuj przez 30 sekund. Jabłka wymieszać z solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
11
Saute przez 3 do 4 minut, aż krawędzie po prostu zacząć kolor.
12
Dodać miód i wstawić do piekarnika na około 15 do 20 minut, aż jabłka będą miękkie i lekko karmelizowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
13
Mash z widelcem dla masywnej wersji, lub umieścić w robocie kuchennym na gładszy SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
14
Podawać na ciepło, w temperaturze pokojowej lub na zimno.

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Durigutti Familia Malbec z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
Durigutti Familia Malbec
Durigutti Familia Malbec
Durigutti Familia Malbec to bogate wino z nutami fig, kakao , kawy, śliwek, które łączą się, aby dać intensywne wykończenie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia64
Magazyn