Szybkie Quesadillas Z Czarnej Fasoli
Szybkie Quesadillas czarnej fasoli może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten wegetariański przepis lacto ovo serwuje 4 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 16G białka, 14g tłuszczu i w sumie 365 kalorii. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś czarną fasolę, tortille z mąki, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, który jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Szybkie Quesadillas Z Czarnej Fasoli, Szybkie i zdrowe Quesadillas z Czarnej Fasoli, oraz Quesadillas Z Szybką Fasolą.
Instrukcje
W małej misce rozgnieć fasolę widelcem; dodać zieloną cebulę, czerwoną cebulę, pieprz, kolendrę, sok z limonki i czosnek.
Rozłóż 1/4 szklanki mieszanki fasoli na połowie każdej tortilli; na wierzchu 1/4 szklanki sera. Złóż się.
Gotuj na patelni pokrytej sprayem do gotowania na małym ogniu przez 1-2 minuty z każdej strony lub do stopienia sera.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe to świetny wybór dla quesadilli. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować, jest Bodegan Aniello 006 Pinot Noir. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Atrakcyjny blady rubinowy kolor. Z pięknymi aromatami czerwonych owoców, takich jak żurawina i truskawka, wraz z nutami róż i ziemistych minerałów. Okrągłe taniny i zwiększona mineralność, o pięknej strukturze i wykończeniu.