Szybki Chleb Marchewkowo-Rodzynkowy
Marchew-rodzynki szybki chleb może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis na posiłek rano. Ten przepis służy 12. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka margaryny, mielonej gałki muszkatołowej, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 33%. Podobne przepisy to Szybka sałatka z marchewką i rodzynkami, Chleb Marchewkowo-Rodzynkowy, oraz Szybki Chleb Z Rodzynkami Pełnoziarnistymi.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę i kolejne 5 składników połączyć w dużej misce (mąka przez gałkę muszkatołową).
W małej miseczce wymieszać marchewkę i kolejne 5 składników (marchewka przez jajko); dodać do mieszanki mąki, mieszając, aż mieszanina mąki będzie wilgotna.
Wlać ciasto do 8-calowej patelni bochenkowej pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę i 5 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni 10 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić na stojaku z drutu.