Szybki Chleb Marchewkowo-Rodzynkowy

Szybki Chleb Marchewkowo-Rodzynkowy
Marchew-rodzynki szybki chleb może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis na posiłek rano. Ten przepis służy 12. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka margaryny, mielonej gałki muszkatołowej, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 33%. Podobne przepisy to Szybka sałatka z marchewką i rodzynkami, Chleb Marchewkowo-Rodzynkowy, oraz Szybki Chleb Z Rodzynkami Pełnoziarnistymi.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
Mąkę i kolejne 5 składników połączyć w dużej misce (mąka przez gałkę muszkatołową).
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
W małej miseczce wymieszać marchewkę i kolejne 5 składników (marchewka przez jajko); dodać do mieszanki mąki, mieszając, aż mieszanina mąki będzie wilgotna.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Wlać ciasto do 8-calowej patelni bochenkowej pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
6
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę i 5 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni 10 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn