Quick Party Salsan to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pomidory w puszkach, chipsy tortilla, kolendra i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Salsa Party, Salsa z brzoskwiniami i śmietaną-szukasz czegoś wyjątkowego na imprezę, oraz Triple Layer guacamole Creamy Cotijan and Confetti Salsa Party Dip.
Instrukcje
1
Połączyć pierwsze 9 składników i, w razie potrzeby, cukier w dużej misce. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 39 dolarów za butelkę.