Szwedzkie Mielone Migdałowe Ciasteczka Spritz

Szwedzkie Mielone Migdałowe Ciasteczka Spritz
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu skandynawskich przepisów, więc spróbuj Szwedzkich mielonych migdałowych ciasteczek Spritz. Ten wegetariański przepis służy 48 i kosztuje 10 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. 83 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać masło, proszek do pieczenia, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Migdałowe ciasteczka Spritz, Ugotuj książkę: migdałowo-czekoladowe ciasteczka Spritz z wodą z kwiatu pomarańczy, oraz Krem Migdałowy Spritz.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozłóż migdały na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec w nagrzanym piekarniku przez 10 do 15 minut, aż lekko rumiane lub aż wydzielają aromat.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do całkowitego ostygnięcia. Zmielić do konsystencji przypominającej szorstki piasek w robocie kuchennym lub blenderze. Upewnij się, że migdały są fajne, albo zrobisz masło migdałowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło MigdałoweMasło Migdałowe
MigdałyMigdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
PiekarnikPiekarnik
5
W średniej misce, śmietany razem masło i cukier, aż lekkie i puszyste. Ubić jajko, następnie wymieszać z ekstraktem migdałowym i mlekiem. Przesiej mąkę, proszek do pieczenia i sól i wymieszaj wraz z mielonymi prażonymi migdałami, tworząc miękkie ciasto. Ciasto przechowywać w lodówce przez 15 do 20 protokół. Pomoże to ciasteczkom zachować swój kształt po naciśnięciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MigdałyMigdały
Pliki CookiePliki Cookie
MasłoMasło
KremKrem
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
MlekoMleko
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Lekko nasmaruj arkusze ciastek i napełnij prasę ciastek ciastem. Naciśnij ciastka co najmniej 1 cal od siebie w zależności od rozmiaru. Możesz eksperymentować z różnymi wzorami plików cookie. Odkryłem, że większość prawdziwych Szwedów używa kształtu Gwiazdy, jednak możesz używać dowolnego kształtu, który pasuje do Twoich upodobań.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
BrukiewBrukiew
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Piec przez 8 do 10 minut w nagrzanym piekarniku, aż ciasteczka będą lekko rumiane. Schłodzić na arkuszach ciastek przez minutę przed przeniesieniem do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn