Szwedzkie Mielone Migdałowe Ciasteczka Spritz
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu skandynawskich przepisów, więc spróbuj Szwedzkich mielonych migdałowych ciasteczek Spritz. Ten wegetariański przepis służy 48 i kosztuje 10 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. 83 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać masło, proszek do pieczenia, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Migdałowe ciasteczka Spritz, Ugotuj książkę: migdałowo-czekoladowe ciasteczka Spritz z wodą z kwiatu pomarańczy, oraz Krem Migdałowy Spritz.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Rozłóż migdały na blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 10 do 15 minut, aż lekko rumiane lub aż wydzielają aromat.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do całkowitego ostygnięcia. Zmielić do konsystencji przypominającej szorstki piasek w robocie kuchennym lub blenderze. Upewnij się, że migdały są fajne, albo zrobisz masło migdałowe.
W średniej misce, śmietany razem masło i cukier, aż lekkie i puszyste. Ubić jajko, następnie wymieszać z ekstraktem migdałowym i mlekiem. Przesiej mąkę, proszek do pieczenia i sól i wymieszaj wraz z mielonymi prażonymi migdałami, tworząc miękkie ciasto. Ciasto przechowywać w lodówce przez 15 do 20 protokół. Pomoże to ciasteczkom zachować swój kształt po naciśnięciu.
Lekko nasmaruj arkusze ciastek i napełnij prasę ciastek ciastem. Naciśnij ciastka co najmniej 1 cal od siebie w zależności od rozmiaru. Możesz eksperymentować z różnymi wzorami plików cookie. Odkryłem, że większość prawdziwych Szwedów używa kształtu Gwiazdy, jednak możesz używać dowolnego kształtu, który pasuje do Twoich upodobań.
Piec przez 8 do 10 minut w nagrzanym piekarniku, aż ciasteczka będą lekko rumiane. Schłodzić na arkuszach ciastek przez minutę przed przeniesieniem do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.