Szwedzkie Klopsiki I
Szwedzkie klopsiki I to skandynawski przepis, który serwuje 5. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 473 kalorie. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką cebulę, pietruszkę, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szwedzkie Klopsiki (Klopsiki Ikea), Szwedzkie Klopsiki, oraz Szwedzkie Klopsiki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużej misce ubij razem jajko i mleko.
Dodać wołowinę, śmietanę z pszenicy i cebuli i dobrze wymieszać. Kształt na 1 cal kulki.
Umieścić kulki na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez około 20 minut.
W razie potrzeby odcedzić klopsiki na papierowych ręcznikach. Następnie umieścić klopsiki w lekko natłuszczonym naczyniu zapiekanki 2 quart. W osobnej średniej misce połącz zupy z odparowanym mlekiem, mieszając, aż będą gładkie.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez kolejne 40 minut.
Przed podaniem posypać natką pietruszki.