Szwajcarsko-Jęczmienna Zupa Grzybowa

Szwajcarsko-Jęczmienna Zupa Grzybowa
Szwajcarsko-jęczmienna zupa grzybowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 475 kalorii, 19g białka, oraz 31g tłuszczu. Przepis ten służy 6. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 18% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Mieszanka mąki, wody, sera szwajcarskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać pieprz można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Będzie hitem w Twoim Jesień wydarzenie. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na całkiem dobry wynik spoonacular 44%. Podobne przepisy obejmują Bunder Gerstensuppe (Szwajcarska Zupa Jęczmienna), Zupa Z Jęczmienia I Soczewicy Z Boćwiną Szwajcarską, oraz Zupa z jęczmienia i soczewicy z Boćwiną Szwajcarską.

Instrukcje

1
W 3-qt. rondel, smażyć grzyby i cebulę na maśle do miękkości. Łyżką rozciętą przełożyć grzyby i cebulę do miski; odstawić. Mąkę wymieszać z kapaniem na patelni; gotować na średnim ogniu, aż lekko się zrumieni. Mieszać w wodzie, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CebulaCebula
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
2
Dodać jęczmień; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, bez przykrycia, stale mieszając, przez 15 minut lub do miękkości jęczmienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
3
Dodać bulion, mleko, ser, sos Worcestershire, pietruszkę i pieprz; gotować i mieszać, aż bulion się rozpuści i ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
średnie Ciasto Dyniowe Każda)średnie Ciasto Dyniowe Każda)
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SerSer
PieprzPieprz
MlekoMleko
4
Dodać mieszaninę grzybów; podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn