Szwajcarska Peklowana Wołowina
Szwajcarska peklowana wołowina Hash może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 46g białka, 48g tłuszczu i w sumie 724 kalorii. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 3,59 USD za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci smak domu. Wystarczy mieszanka masła, cebuli, marchwi i garści innych składników, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 50 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Peklowana Wołowina, Peklowana Wołowina, oraz Peklowana Wołowina dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż cebulę na maśle do miękkości. Dodaj ziemniaki, bulion, marchewkę, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do średniego; przykryj i gotuj przez 20-25 minut lub do momentu, gdy warzywa będą miękkie i większość płynu zostanie wchłonięta.
Dodaj peklowaną wołowinę i pietruszkę; podgrzej.
Zdjąć z ognia. Przykryj i odstaw na 5 minut lub do stopienia sera.