Szwajcarska Peklowana Wołowina

Szwajcarska Peklowana Wołowina
Szwajcarska peklowana wołowina Hash może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 46g białka, 48g tłuszczu i w sumie 724 kalorii. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 3,59 USD za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci smak domu. Wystarczy mieszanka masła, cebuli, marchwi i garści innych składników, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 50 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Peklowana Wołowina, Peklowana Wołowina, oraz Peklowana Wołowina dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Na dużej patelni podsmaż cebulę na maśle do miękkości. Dodaj ziemniaki, bulion, marchewkę, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do średniego; przykryj i gotuj przez 20-25 minut lub do momentu, gdy warzywa będą miękkie i większość płynu zostanie wchłonięta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodaj peklowaną wołowinę i pietruszkę; podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
3
Posyp serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
4
Zdjąć z ognia. Przykryj i odstaw na 5 minut lub do stopienia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn