Szpinak Kugel
Przepis szpinak Kugel może zaspokoić swoje żydowskie pragnienie w około 1 godzina i 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. Ten przepis służy 18 i kosztuje 95 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Chanuka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, zupę cebulową mix, makaron jajeczny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Szpinak Kugel, Szpinak Karczoch Kugel, oraz Makaron Kugel.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Wymieszaj makaron jajeczny i wróć do wrzenia. Gotować makaron, aż gotowane przez, ale nadal jest twardy do ugryzienia, o 5 protokół.
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie.
Połącz jajka, roztopione masło, śmietanę, mieszankę zupy i pieprz w dużej misce. Wymieszać z ugotowanym makaronem i odsączonym szpinakiem. Łyżka do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż będzie gorąco i złocisty, o 60 protokół. Przykryj naczynie folią aluminiową, jeśli kugel zacznie zbyt szybko brązowieć.