Szparagi Z Grilla

Szparagi Z Grilla
Grillowane szparagi mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 0g tłuszczu i w sumie 53 kalorie. Za $1.08 za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Przynosi ci smak domu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś szparagi, sos barbecue, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwartego Lipca. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 75%. Grillowana Pizza z grillowanymi pomidorami, szparagami, kozim serem i migdałami Marconan, Grillowany stek z nowojorskiego paska z pieczonym Salsanem na ogniu i grillowanymi grzybami i szparagami, oraz Grillowany Jarlsberg z ogolonymi szparagami i Pesto z rukoli + Grillowany zestaw serów gratis! są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Na dużej patelni zagotuj wodę; dodaj szparagi. Przykryj i gotuj przez 4-6 minut lub do miękkości; odcedź i osusz. Lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Nawlecz kilka włóczni szparagów na dwa równoległe namoczone drewniane szpikulce. Powtarzam. Grilluj bez przykrycia na średnim ogniu przez 2 minuty, obracając raz. Baste z sosem barbecue. Grilluj 2 minuty dłużej, obracając; fastrygowanie raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Sos BarbecueSos Barbecue
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki DrewnianeSzaszłyki Drewniane
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn