Szparagi Tempura
Szparagi Tempuran mogą być tylko Japoński przepis, którego szukasz. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 185 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz wodę gazowaną, mąkę ryżową, sól morską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tempura Szparagowa, Tempura szparagowa z dipem czosnkowym Cilantro, oraz Vegetarian Planet Asparagus Wasabi Tempura dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej frytkownicę do 350 stopni F.
Twarde i włókniste spody odetnij od szparagów i obrać łodygi obieraczką do warzyw. W misce do mieszania, połączyć mąkę, sól i kolendrę.
Ubij w wodzie gazowanej tylko do momentu włączenia do suchych składników.
Pozostawić ciasto w temperaturze pokojowej przez 1 godzinę. Szparagi zanurzyć w cieście i umieścić w frytkownicy, aż złoty kolor będzie brązowy, o 3 protokół.
Umieść na ręcznikach papierowych, aby osuszyć i posypać solą morską.
Podawać z cytrynowymi klinami.