Szparagi Sezamowe
Szparagi sezamowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.19 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 74 kalorie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet ryżowy, olej sezamowy, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%. Spróbuj Szparagi Sezamowe, Szparagi z sezamem, oraz Szparagi Sezamowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Użyj obieraczki do warzyw, aby przyciąć twarde części łodyg szparagów.
Wlać około 2 cale wody do dużego rondla i doprowadzić do wrzenia.
Dodaj szparagi, przykryć, i gotować do miękkości, 3 do 7 protokół (w zależności od wielkości).
Odcedzić i przełożyć na talerz. Tymczasem, w małej misce, połączyć ocet, sos sojowy, i olej. Łyżka sosu na szparagi i posypać sezamem.