Szparagi polane Fondue z białej trufli
Szparagi polane Fondue z białą truflą mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.91 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 132 kalorie, 2G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka cienkich szparagów ołówkiem, masło, estragon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Białe szparagi z truflowym winegretem, Cafe Select Fondue Truflowe, oraz Szparagi Z Oliwą Truflową Vinaigrette.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery i umieść stojak piekarnika 8 cali od ciepła. Roztopić masło na dużej patelni.
Dodać mielone szalotki i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż ledwo zmięknie, o 1 minutę.
Dodać szparagi, doprawić solą i pieprzem i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące-miękkie i lekko rumiane w miejscach, o 5 protokół.
Przełóż szparagi do średniej zapiekanki i rozłóż na nich fondue truflowe. Broil aż złoty i bulgotanie, przesuwając naczynie nawet brązowienie, o 1 minutę.
Posypać estragonem i podawać.