Szparagi Cytrynowe
Szparagi cytrynowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 1,71 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 133 kalorie. Mieszanka szparagów, szalotki, soli koszernej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Szparagi i cytryna i bazylia ricotta Nadziewane Roladki łososia z sosem cytrynowym, Szparagi Z Winegretem Meyer Lemon I Konserwowaną Cytryną, oraz szparagi cytrynowe.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać sok z cytryny, musztardę Dijon, oliwę z oliwek, sól koszerną i świeżo zmielony czarny pieprz. Odstawić. Doprowadzić do wrzenia duży garnek obficie osolonej wody. Szparagi gotować do miękkości widlastej, około 4 protokół; odcedzić.
Dodaj do miski, wraz z 1 cienko pokrojone szalotka. Wrzuć do płaszcza.