Szewc morelowo-brzoskwiniowy

Szewc morelowo-brzoskwiniowy
Apricot Peach Cobbler to wegetariański deser lakto ovo. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka, 15 g tłuszczu i łącznie 304 kalorie. Ten przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 1,02 USD za porcję. Udaj się do sklepu i kup brzoskwinie, jajko, masło i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 21%, to danie nie jest tak wspaniałe. Podobne przepisy to Cobbler brzoskwiniowo-morelowy z lodowym mlekiem migdałowym, Old Fashioned Cobbler brzoskwiniowy (AKA Peach Puzzle) i Cobbler morelowy.

Instrukcje

1
Odcedzić brzoskwinie, zachowując 1/2 szklanki syropu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Spryskaj Ekstrakt WaniliowySpryskaj Ekstrakt Waniliowy
2
Odcedzić morele, zachowując 1/2 szklanki syropu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)
Spryskaj Ekstrakt WaniliowySpryskaj Ekstrakt Waniliowy
3
Pokrój morele na pół; odłóż owoce na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
4
W dużym rondlu wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą, cynamon, gałkę muszkatołową i zarezerwowane syropy, aż uzyskasz gładką masę. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do momentu, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki żelatyny Brzoskwiniowej, Morelowej Lub Pomarańczowej W Proszku1/4 Szklanki żelatyny Brzoskwiniowej, Morelowej Lub Pomarańczowej W Proszku
1/3 Szklanki Cukru Pudru Domino® Lub C&H® Confectioners1/3 Szklanki Cukru Pudru Domino® Lub C&H® Confectioners
Fisher® Orzeszki Ziemne Prażone W MiodzieFisher® Orzeszki Ziemne Prażone W Miodzie
3 Szklanki Mocnej Zaparzonej Herbaty, Schłodzonej3 Szklanki Mocnej Zaparzonej Herbaty, Schłodzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Limonkowa żelatyna W ProszkuLimonkowa żelatyna W Proszku
5
Zdjąć z ognia; mieszać masło aż się rozpuści. Wymieszaj brzoskwinie i morele.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)
BrzoskwiniaBrzoskwinia
3 (9 Cali) Wstępnie Zwinięte W Lodówce Skórki Na Ciasto3 (9 Cali) Wstępnie Zwinięte W Lodówce Skórki Na Ciasto
6
Przenieść do natłuszczonej formy o średnicy 8 cali. kwadratowe naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie ANIOŁ PIEKARA PŁATEK Kokosowy, DzielonyOpakowanie ANIOŁ PIEKARA PŁATEK Kokosowy, Dzielony
7
Aby polać, w dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 7)Białka Jaj (około 7)
Ziemniaki Z żółtym MiąższemZiemniaki Z żółtym Miąższem
3 Szklanki Mocnej Zaparzonej Herbaty, Schłodzonej3 Szklanki Mocnej Zaparzonej Herbaty, Schłodzonej
Duże Pomidory śliwkowe (około, Przekrojone Wzdłuż Na PółDuże Pomidory śliwkowe (około, Przekrojone Wzdłuż Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Około 1/3 Szklanki Startego Parmigiano-ReggianoOkoło 1/3 Szklanki Startego Parmigiano-Reggiano
8
Dodaj jajko i masło; Dobrze wymieszać. Połóż łyżkę na owocach.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 (9 Cali) Wstępnie Zwinięte W Lodówce Skórki Na Ciasto3 (9 Cali) Wstępnie Zwinięte W Lodówce Skórki Na Ciasto
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
4 Uncje Niesolonego Masła (1 Sztyft) W Temperaturze Pokojowej4 Uncje Niesolonego Masła (1 Sztyft) W Temperaturze Pokojowej
9
Piec w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Budyń I Nadzienie Do Ciast O Smaku Galaretki O Smaku WaniliowymBudyń I Nadzienie Do Ciast O Smaku Galaretki O Smaku Waniliowym
10
W dużej misce ubij śmietanę, miód i cynamon, aż powstanie sztywna piana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Cukru Pudru Domino® Lub C&H® Confectioners1/3 Szklanki Cukru Pudru Domino® Lub C&H® Confectioners
Dodatkowa Przyprawa Do Ciasta DyniowegoDodatkowa Przyprawa Do Ciasta Dyniowego
3 (3,75 Uncji) Przygotowane Bez Cukru Kubki Budyniu Waniliowego3 (3,75 Uncji) Przygotowane Bez Cukru Kubki Budyniu Waniliowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Około 1/3 Szklanki Startego Parmigiano-ReggianoOkoło 1/3 Szklanki Startego Parmigiano-Reggiano
11
Podawać z ciepłym cobblerem.

Polecane wino: Cream Sherry, Wino Musujące, Port, Riesling, Moscato Dasti, Zinfandel

Kremowe sherry, wino musujące i porto to świetny wybór dla Cobblera. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Kremowa sherry NV Solera z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Kremowe sherry NV Solera
Kremowe sherry NV Solera
Kremowe sherry Solera ma olśniewający bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, aromaty słodko solonych orzechów i brązowych przypraw niosą ze sobą złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym finiszem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn