Szczęśliwego Nowego Roku gulasz z groszku
Szczęśliwego Nowego Roku gulasz z Czarnookiego groszku to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 843 kalorie, 42g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sylwester będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz ryż basmati, pieprz cayenne, szynki i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 55%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Mama ' s Lucky Black - Eyed Peas, Mama ' s Lucky Black - Eyed Peas, oraz Lucky Black-Eyed Pea Salad.
Instrukcje
Rozgrzać olej w głębokiej patelni lub garnku ustawionym na średnim ogniu. Wymieszać w cebuli i czosnku, i gotować, aż przezroczysty, o 5 protokół.
Wymieszać w kapuście Napa; wrzucić i gotować, aż zwiędną, o 2 protokół.
Dodaj szynki hocks, pieprz cayenne, liść laurowy, Cajun przyprawa, i sól, mieszając przez 2 minuty więcej.
Wlać bulion z kurczaka i groszek. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować odkryte przez 2 godziny.
W międzyczasie umieść ryż i wodę w rondlu. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż cała ciecz zostanie wchłonięta, a ryż będzie lekki i puszysty, około 20 minut.
Przed podaniem wyjmij szynkę z garnka. Grubo posiekaj mięso i wróć do mieszanki Black-Eyed pea.
Podawać na gorąco na ryżu Basmati.