Przepis Mango Masala szaszłyki przegrzebek jest gotowy w około 40 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Na 3,11 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 178 kalorii. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i podnieś zieloną cebulę, sos sojowy, sos sojowy chili i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 68 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 93%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Szaszłyki Z Muszelkami Mango Masala, Szaszłyki Z Grzybami, oraz Spicy Shrimp ' n ' Scallop szaszłyki.
Instrukcje
1
Szaszłyki namoczyć w białym winie przez 10 do 15 minut.
Wykończenie biały koniec zielonej cebuli do 3-cala długości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
3
Pokrój pozostałą zieloną część na cienkie plastry do dekoracji w razie potrzeby.
4
Nawlec na szaszłyk w następującej kolejności: przegrzebek-biała część zielonej cebuli-mango, używając po 1 kawałku każdego. Powtórz 1 więcej czasu, a następnie dodać 1 więcej przegrzebek, aby zabezpieczyć mango. Powtórz z pozostałymi szaszłykami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
5
Odstawić na 10 do 20 minut w lodówce.
6
Lekko posmarować szaszłyki z każdej strony olejem sałatkowym i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Olej Sałatkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
7
Miejsce na rozgrzanym średnim grillu i gotować, aż przegrzebki są po prostu gotowane, o 3 do 4 minut na stronie.
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.