Szaszłyki z kurczaka z dipem satay
Szaszłyki z kurczaka z dipem satay może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 72 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15. Ten przepis z BBC Good Food wymaga liści kolendry, sosu sojowego, sosu chilli i masła orzechowego. 189 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Z łyżeczką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Szaszłyki Satay z kurczaka azjatyckiego z dipem orzechowym, Grillowane Lemon Chicken szaszłyki z dipem Satay, oraz Szaszłyki Satay Z Kurczakiem.
Instrukcje
Weź mini filety z kurczaka i pokrój duże na długości palców.
Wymieszać z sosami sojowymi i słodkimi chilli. Nawlecz na szaszłyki, następnie umieść na blasze wyłożonej pergaminem do pieczenia, przykryj folią spożywczą i zamrozić.
Aby podać, rozmrozić w lodówce na noc i gotować w temperaturze 200C / 180C wentylator / Gaz 6 przez 10-12 minut lub do ugotowania. Do dip, połączyć masło orzechowe i mleko kokosowe. Szaszłyki rozsypać listkami kolendry i posiekanymi orzeszkami ziemnymi, jeśli chcesz.