Szaszłyki do sałatek greckich z anchois Aioli
Przepis grecka sałatka szaszłyki z anchois Aioli może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 30 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 49 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 36. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ząbka czosnku, ocet winny, ser feta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Z łyżeczką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Gulasz z owoców morza z anchois Aioli, Frytki anchois z wędzonym Paprikanem Aioli, oraz Kanapki z anchois, bazylią i pomidorami z Aioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, za pomocą łyżki, rozgnieść anchois i czosnek do pasty.
Wlać ocet, a następnie majonez. Stopniowo ubijamy oliwę z oliwek i przekładamy do małej miseczki.
Ułóż ogórki na powierzchni roboczej. Na wierzchu kładziemy kostkę fety, a następnie pomidora. Przełóż 4-calowy szaszłyk lub wykałaczkę przez każdy stos i przenieś na talerz.
Podawać szaszłyki wraz z aioli.