Szaszłyk Arbuzowo-Pomidorowy

Szaszłyk Arbuzowo-Pomidorowy
Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.06 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 193 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, oliwę z oliwek, pomidory koktajlowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj S ' more Skewer Bites, Szaszłyk Caprese, oraz Sałatka antypasto na szaszłyku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odetnij górę i dół arbuza, aby go wyrównać. Usiądź prosto i odetnij skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
2
Pokroić w 1-calowe kostki, rezerwy.
3
Przynieś mały garnek wody do wrzenia. Na boku mała miska z lodowatą wodą. Ostrożnie wrzuć pomidory koktajlowe do wody. Pozostawić do gotowania przez 10 sekund. Włóż do lodowatej wody. Ostrożnie obrać skórę i pokroić na pół (Uwaga: pomidory nie muszą być obrane.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie PlasterkiZielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Ubić razem ocet i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Umieść połowę pomidora na górze każdej kostki arbuza płaską stroną do góry. Przeciągnij bambusowy szpikulec przez górę aż do dołu, aby zabezpieczyć 2 przedmioty. Ułóż szaszłyki na tacy.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
6
Skropić winegret na szpikulcu pomidorowym i arbuzowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
ArbuzArbuz
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
7
Posypać solą i umieścić na wierzchu mikro liść bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
8
Serw.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Magazyn