Szaszłyk Arbuzowo-Pomidorowy
Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.06 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 193 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, oliwę z oliwek, pomidory koktajlowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj S ' more Skewer Bites, Szaszłyk Caprese, oraz Sałatka antypasto na szaszłyku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odetnij górę i dół arbuza, aby go wyrównać. Usiądź prosto i odetnij skórkę.
Pokroić w 1-calowe kostki, rezerwy.
Przynieś mały garnek wody do wrzenia. Na boku mała miska z lodowatą wodą. Ostrożnie wrzuć pomidory koktajlowe do wody. Pozostawić do gotowania przez 10 sekund. Włóż do lodowatej wody. Ostrożnie obrać skórę i pokroić na pół (Uwaga: pomidory nie muszą być obrane.)
Umieść połowę pomidora na górze każdej kostki arbuza płaską stroną do góry. Przeciągnij bambusowy szpikulec przez górę aż do dołu, aby zabezpieczyć 2 przedmioty. Ułóż szaszłyki na tacy.
Skropić winegret na szpikulcu pomidorowym i arbuzowym.
Posypać solą i umieścić na wierzchu mikro liść bazylii.