Szarlotka

Szarlotka
Need a deser bezmleczny i wegetariański? Szarlotka może być niesamowity przepis spróbować. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 390 kalorii, 4G białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 343 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz jabłka northern spy, wodę, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 34%. Spróbuj Szarlotki Cynamonowe, Batoniki Z Masłem Jabłkowym, oraz Szarlotka Pieczone Pączki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Mąkę i sól połączyć w misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Skrócenie w temperaturze pokojowej pokroić na mąkę, aż mieszanina będzie jednolita, a skrócenie przypomina duży groch. Ubij jajko, wodę i ocet razem, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
OcetOcet
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
GrochGroch
JajkoJajko
4
Cały płyn równomiernie zalać mieszanką mąki. Mieszaj widelcem, aż cała mieszanina zostanie zwilżona. Podziel ciasto na pół i uformuj je w kulkę. Spłaszczyć każdy w 4-calowym okręgu. Owinąć i schłodzić ciasto przez 15 minut dla łatwiejszego walcowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
5
Pył wałek do ciasta i powierzchnia robocza lekko z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
6
Ciasto rozwałkować na jednolitą grubość.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
7
Zwiń do okręgu o 1 cal większego niż odwrócona 8-calowa płyta pie. Ostrożnie umieść jeden krąg ciasta w płytce ciasta i delikatnie wciśnij w formę płyty. Przyciąć nadmiar ciasta wokół krawędzi z tyłu noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
8
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Jabłka obieramy, rdzeń i kroimy w plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
10
Plastry jabłka wymieszać z cukrem, mąką i cynamonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
11
Umieścić mieszankę jabłkową w skorupce ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
12
Umieść drugą skórkę ciasta na wierzchu i uformuj na brzegach talerza ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
13
Przeciąć szczeliny w górnej skorupie, aby umożliwić uwolnienie pary w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Piec przez około 30 do 40 minut, aż ciasto zostanie całkowicie upieczone, a jabłka zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn