Szabla Pieczona Z Kolendrą I Papryką

Szabla Pieczona Z Kolendrą I Papryką
Brojled Sablefish z kolendrą i Paprikanem to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 29g białka, oraz 1g tłuszczu. Na $10.19 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 16 minut. Udaj się do sklepu i odbierz filety z ryb sablefish, sól morską, paprykę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Chrupiąca Pieczona Sablefish, Paprikan i kolendra przetarte steki z salsą pomarańczowo-Kolendrową, oraz Kolendra i kminek pieczony bakłażan dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santi Sortesele Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W16 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia9
Magazyn