Syrop Klonowy Budyń Kubki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać syrop klonowy budyń kubki spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 226 kalorii, 8G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, prawdziwy syrop klonowy, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Kubki Z Kremem Klonowym, Kubki Z Kremem Klonowym I Dyniowym, oraz Roztwór Syropu: Domowy Syrop Klonowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Jajka ubić w misce do lekkiego ubijania.
Dodaj mleko, syrop klonowy i ekstrakt z wanilii; delikatnie ubijaj, aż się włączy.
Wlać mieszaninę do sześciu 1/4 szklanki ramekiny. Ułóż ramekiny w naczyniu do pieczenia.
Wlać wystarczającą ilość wody do naczynia do pieczenia, aby pokryć ramekins w połowie boków.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nóż włożony w środek kremu wyjdzie czysty, 35 do 45 minut.
Wyjąć ramekins z naczynia do pieczenia i przechowywać w lodówce, aż całkowicie schłodzone, co najmniej 1 godzinę.