Syrop Klonowy Budyń Kubki

Syrop Klonowy Budyń Kubki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać syrop klonowy budyń kubki spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 226 kalorii, 8G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, prawdziwy syrop klonowy, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Kubki Z Kremem Klonowym, Kubki Z Kremem Klonowym I Dyniowym, oraz Roztwór Syropu: Domowy Syrop Klonowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Jajka ubić w misce do lekkiego ubijania.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Dodaj mleko, syrop klonowy i ekstrakt z wanilii; delikatnie ubijaj, aż się włączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Syrop KlonowySyrop Klonowy
MlekoMleko
4
Wlać mieszaninę do sześciu 1/4 szklanki ramekiny. Ułóż ramekiny w naczyniu do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
5
Wlać wystarczającą ilość wody do naczynia do pieczenia, aby pokryć ramekins w połowie boków.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nóż włożony w środek kremu wyjdzie czysty, 35 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
7
Wyjąć ramekins z naczynia do pieczenia i przechowywać w lodówce, aż całkowicie schłodzone, co najmniej 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn