Syrop Jagodowy
Syrop jagodowy to bezglutenowe i wegańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, syrop kukurydziany, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Tosty francuskie pieczone z jagodami z kruszonką Amaretti i syropem klonowym z jagodami, Pieczone tosty francuskie jagodowo-orzechowe z syropem jagodowym, oraz Pieczone tosty francuskie jagodowo-orzechowe z syropem jagodowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu połączyć cukier, syrop kukurydziany i sok z cytryny; wymieszać z jagodami. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, i gotować 3 minuty lub aż jagody pop. Przecedzić mieszaninę przez sito do małej miski. Wyrzucić ciała stałe.
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, mieszając trzepaczką; ubijaj do mieszanki jagodowej. Doprowadzić do wrzenia i gotować 1 minutę. Całkowicie fajne.