Sycylijski tuńczyk i biała fasola Bruschetta

Sycylijski tuńczyk i biała fasola Bruschetta
Sycylijski Tunan i biała fasola Bruschetta może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 428 kalorii, 17g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 84 centów za porcję. Jeśli masz Koszerne sól i pieprz, musztarda dijon, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest dobre. Spróbuj Tunan i Cannellini Bean Bruschetta, Bruschetta Z Białej Fasoli, oraz Bruschetta Z Białej Fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, połączyć 1/4 szklanki oliwy z oliwek, ocet winny czerwony, musztarda Dijon, i mielony czosnek; dobrze wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny CzerwonyOcet Winny Czerwony
Musztarda DijonMusztarda Dijon
Czosnek MielonyCzosnek Mielony
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj 1/4 szklanki cienko pokrojonej czerwonej cebuli; wrzucić i odstawić 5 protokół. Doprawić do smaku koszerną solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. W dużej misce, połączyć vinaigrette i cannellini fasoli. Czysta 1/3 mieszanki w mini-robocie kuchennym, aż będzie gładka. Złożyć mieszaninę z powrotem do fasoli; dodać tuńczyka i 1/4 szklanki oliwy z oliwek. Wymieszać 2 łyżki pokrojonej mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Fasola CannelliniFasola Cannellini
Sól KoszernaSól Koszerna
VinaigretteVinaigrette
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
FasolaFasola
MiętaMięta
TuńczykTuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wymieszać, aż tuńczyk nie będzie już Gruba. Tostować włoski chleb w tosterze lub piekarniku na złoty i chrupiący; pokroić na pół. Ułóż chleb na talerzu. Łyżka około 2 łyżki mieszanki tuńczyka i fasoli na każdy plaster.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoski ChlebWłoski Chleb
ChlebChleb
TostyTosty
TuńczykTuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TosterToster
PiekarnikPiekarnik
4
Dekoruj 1/4 szklanki cienko pokrojonej czerwonej cebuli i 1 łyżką pokrojonej mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
MiętaMięta

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować pochodzenie winnice Napa Valley Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 34 dolarów za butelkę.
Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot
Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot
Nasz Merlot 2006 nie jest nieśmiały, z głębokim, ciemnym odcieniem granatu i bogatymi aromatami bogatej czernicherry, cassis i goździki. Przystępne, zintegrowane taniny ramują obfite ciemne owocesmaki i okryć podniebienie miękkim aksamitem. Długie, owocowe wykończenie, splecione jesiennymi przyprawami,kończy się żywym żurawinowym zingiem. "To bardzo eleganckie wino ze wspaniałego rocznika. Weźto, Miles!"śmieje się winiarz Tom Rinaldi, nawiązując do filmu bokiem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn