Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Sycylijska zupa rybna może być super przepis, aby spróbować. Na 4,57 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 496 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz pieprz, dodatki: mięta, oliwa z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać bagietkę, można śledzić to danie główne z Budyń z bagietką i masłem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Panierowana Sycylijska Ryba, Sycylijska Ryba & Linguine, oraz Jak nauczyłem się gotować całą rybę, sycylijski styl (i jak można też) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej na średnim ogniu w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodaj cebulę i smażyć 5 minut lub aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać czosnek i smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
4
Dodać oliwki i 5 kolejnych składników; doprowadzić do wrzenia. Częściowo przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Można Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
5
Dodaj rybę, przykryć i gotować na wolnym ogniu 5 do 10 minut lub aż ryba będzie nieprzezroczysta i płatki widelcem. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.